Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK


Livrare gratuita
pentru orice comanda

Expediere rapida
24 h de la plasarea comenzii

Banii returnati de urgenta
Maxim 48 ore

Plata securizată
cu cardul de credit

Multumit
sau banii înapoi

Potrivit OUG 34/2014 Art 9 alin 1: clientul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

1. Contravaloarea transportului produselor catre Dac Energy Technology SRL va fi suportata de client; Taxa de retur este se achita in momentul predarii coletului catre curier.

2. Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna, sa nu fie folosite sau uzate; acestea se pot returna doar in ambalajul original fara a fi deteriorate;

3. Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile precizate de consumator sau personalizate in mod clar de acesta nu se accepta;

4. In situatia in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat;

5. Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor. Orice semn de uzura existent pe ambalaj / produs atrage anularea dreptului de returnare.

6. Alte date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari, rupturi, zgârieturi etc

In cazul in care toate conditiile de mai sus sunt respectate, vanzatorul va returna cumparatorului suma cheltuita in maxim 14 zile de la primirea returului.

Produse care nu se pot returna cf O.U.G. 34/2014

1. Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar; produsele personalizate cu marimi ce nu se regasesc in grila de marimi standard, si care in consecinta, nu vor mai putea fi revandute.

Modalitate retur

Din contul dumneavoastra de retur, accesati  si creati cererea de retur pentru produsul dorit.